foto-autorijlesDirect starten met auto- rijlessen?

Rijschool Berbers is direct beschikbaar om samen met jou aan de slag te gaan. Dit kan middels een gratis proefles, ook kan er gekozen worden voor het ‘starterspakket’, of één van de complete rij-pakketten. Het starterspakket houdt in dat u verzekerd bent van 8 rijlessen en de mogelijkheid om 1 maal deel te nemen aan het praktijkexamen. Dit voordelige starterspakket wordt aangeboden voor € 500,- euro en biedt de mogelijkheid om tegen een voordelige prijs kennis te maken met de auto- rijlessen binnen Rijschool Berbers. Meer informatie over de complete rij-pakketten treft u onder het kopje ‘prijzen’ .

Voor wie?

Leerlingen die de minimale leeftijd van 16,5 jaar bereikt hebben en de behoefte hebben om middels een persoonlijke en eerlijke begeleiding het rijbewijs te behalen. Daarnaast beschikt Rijschool Berbers over een uiterst sportieve auto die de rijlessen nog leuker maakt. Heeft u in het bijzonder de behoefte om van een vrouwelijke instructeur rijles te krijgen, dan kunt u ook kiezen voor Rijschool Berbers.

Wanneer?

In beginsel worden de rijlessen aangeboden tussen 8.00 uur ’s morgens en 21.00 uur ’s avonds, daarnaast is er de mogelijkheid om op zondagen te lessen. In overleg kan er altijd een oplossing worden geboden in de tijden die u het beste schikken.

Theorie

Bij afname van een compleet rij-pakket is het theorie- examen inbegrepen, in alle overige gevallen kan het theorie- examen gereserveerd worden tegen een prijs van € 25,55. Rijschool Berbers staat ook voor u klaar als u begeleiding wenst te hebben in het aanleren van de benodigde theorie.

De opleiding

Iedere rijles heeft een minimale duur van 60 minuten, in deze les bent u verzekerd van;

· Daadwerkelijk 60 minuten rijles
· Interactieve begeleiding in combinatie met digitale hulpmiddelen
· Rookvrije auto
· Persoonlijke begeleiding door dezelfde instructeur
· Start- en eind locatie naar keuze

Aan het einde van de rijles wordt de rijles geëvalueerd door middel van een gesprek en het invullen van de persoonlijke leskaart. Aan de hand van de leskaart is het voor zowel de instructeur als voor de cursist mogelijk om op ieder gewenst moment de voortgang van de rijopleiding te kunnen beoordelen.

Ervaar nu zelf de kwaliteit van Rijschool Berbers door de onderstaande link te gebruiken om een gratis proefles aan te vragen.

aanmelden